Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Blonďavá sexbomba z Trnavy sa vydala: Tajná svadba v Grand Canyone!

Michaela a Milan spečatili svoj vzťah. Zobraziť galériu (16)
Michaela a Milan spečatili svoj vzťah.

BRATISLAVA – Svoju lásku spečatili vo veľkom štýle! Michaela Gašparovičová (19), ktorá v súťaži krásy Miss Globe získala titul prvá vicemiss, sa pred pár dňami tajne vydala. Priateľovi Milanovi Hromadovi povedala svoje „áno“ skutočne netradične. Obrad sa totiž konal v Grand Canyone!

Zverenkyňa Jozefa Oklamčáka - Michaela Gašparovičová žne úspechy nielen v pracovnej oblasti, darí sa jej aj v súkromí.  Počas uplynulého víkendu sa totiž blondínka vydala za svojho priateľa Milana, ktorý robí manažéra v japonskej firme. Dvojica sa zasnúbila ešte v septembri, počas dovolenky na exotickej Kube.

Snúbenci sa zhodli, že svoje „áno“ si povedia v americkom Las Vegas. Netradičné miesto obradu vyberal ženích. Pre Grand Canyon sa rozhodol spontánne počas rozlúčky so slobodou. Hlavným svedkom bol slovenský odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák.

Ten nám prezradil, že nezvyčajné miesto obradu všetkých zúčastnených skutočne očarilo. „Boli sme veľmi milo prekvapení,“ poznamenal Oklamčák. „Nedá sa to len tak jednoducho opísať. Treba to zažiť na vlastnej koži a vidieť vlastnými očami,“ dodal.

Michaela si k svojmu priezvisku dodala aj to manželovo. Platí to ale len pre štát Nevada a Las Vegas. Na Slovensku bude aj naďalej nosiť len svoje rodné priezvisko. Fotografie zo svadby nájdete v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu