Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Slávna herečka si užíva oddych: Dokonalou POSTAVIČKOU v plavkách ohúri aj vás!

Dakota Johnson Zobraziť galériu (2)
Dakota Johnson (Zdroj: SITA)

PUERTO VALLARTA - Ukázala svoju úžasnú postavu. Americká herečka Dakota Johnson (34) a jej partner - spevák skupiny Coldplay Chris Martin (46) si momentálne užívajú slnečné počasie v Mexiku. Na miestnych plážach zaujala najmä hviezda filmovej série 50 odtieňov, ktorá v bielych plavkách predviedla dokonalú figúru.

Slávna dvojica patrí medzi obľúbene páry šoubiznisu. Chris Martin je frontmanom svetoznámej kapely Coldplay a Johnson sa preslávila ako herečka. Počas svojej kariéry sa objavila vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad Sociálna sieť či filmová séria 50 odtieňov. Aktuálne hviezdi v marvelovskej novinke s názvom Madame Web. 

Zaľúbenci si momentálne užívajú spoločné chvíle v slnečnom Mexiku. Pre svoj oddych si vybrali dovolenkovú destináciu v meste Puerto Vallarta, kde ich na miestnych plážach stihli zachytiť pozorní fotografi. 

Zaujala ich hlavne americká herečka, ktorá sa predviedla v bielych plavkách. Jej zábery sa okamžite začali šíriť internetom a fanúšikovia sa na jej dokonalú postavu nevedia vynadívať. 

Dakota Johnson, Chris Martin
Zobraziť galériu (2)
Dakota Johnson, Chris Martin  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Chris MartinDakota Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu