Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Radostná správa slávnej dvojice: Po 6-tich rokoch vzťahu sa zasnúbili!

Chris Martin a Dakota Johnson Zobraziť galériu (2)
Chris Martin a Dakota Johnson (Zdroj: Profimedia, SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Dakota Johnson (34) a frontman skupiny Coldplay Chris Martin (47) patria medzi najslávnejšie páry súčasnosti. Dvojica spolu chodí už viac ako 6 rokov a podľa najnovších informácií to vyzerá tak, že spevák požiadal svoju partnerku o ruku.

Galéria: Dakota Johnson a Chris Martin

Dvojica sa dala dokopy približne v roku 2017 a ani krátka pauza v roku 2019 ich láske nijako neublížila. Slávny párik si však svoje súkromie stráži a informácie o ich vzťahu sa verejnosť dozvedá len výnimočne. 

Preto zrejme nikoho neprekvapili včerajšie správy denníka Mirror, ktorý informoval, že sa Martin a Johnson zasnúbili. Slávny hudobník mal svoju partnerku požiadať o ruku už dávnejšie, avšak fanúšikovia sa o tejto krásnej novinke dozvedeli až teraz. Požehnanie spevákovi mala dať aj jeho bývalá manželka Gwyneth Paltrow, ktorá sa s dvojicou aj napriek spoločnej minulosti s Martinom priatelí. 

„Chris požiadal Dakotu o ruku už dávno. Od prvého dňa sú svojím vzťahom doslova posadnutí, takže tento krok bol nevyhnutný. S prípravami svadby sa neponáhľajú, ale užívajú si, že svoj vzťah spravili oficiálnym," povedal zdroj pre Mirror.

Dakota Johnson, Chris Martin
Zobraziť galériu (2)
Dakota Johnson, Chris Martin  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Chris MartinDakota Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu