Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

NAJSEXI ŠŤUKA v hollywoodskom rybníku: Odvážny outfit slávnej herečky vám vyrazí dych!

Dakota Johnson Zobraziť galériu (3)
Dakota Johnson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Odvaha jej rozhodne nechýba! V pondelok večer sa konala slávnostná premiéra novej marvelovky s názvom Madam Web. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárnila krásna Dakota Johnson (34). Tá sa na červenom koberci objavila v outfite, v ktorom vyrazila dych hádam každému.

Už od 15. februára si v našich kinách budete môcť vychutnať novinku z "marvelackej dielne", ktorá ako už napovedá názov, bude tak trošku ženskou záležitosťou. Hlavnou hrdinkou filmu je totiž Cassaandraa Webb (Dakota Johnson), ktorá pracuje ako zdravotníčka na Manhattane a jedného dňa zistí, že dokáže vidieť budúcnosť. Okrem spomínanej herečky sa môžete tešiť na jej kolegyne Sydney Sweeney, Celeste O'Connor a Isabelu Merced, ktoré taktiež majú šarmu na rozdávanie. 

 

Galéria: FOTOGALÉRIA zo slávnostnej premiéry filmu Madame Web

Začiatkom tohto týždňa sa konala slávnostná premiéra filmu a veru, každá jedna herečka si dala na svojom vzhľade ozaj záležať. Všetky vyzerali jednoducho skvele.

Dakota sa však postarala o to, aby dala jasne najavo, kto je hlavnou hviezdou snímky. Obliekla si totiž šaty, ktoré jej zaručili najviac pozornosti. Na sebe mala model pripomínajúci rybársku sieť. Hlboký výstrih odhaľoval jej vnady a prezrádzal, že podprsenku nechala doma. Pod "šaty" si dala len tangáče telovej farby. 

Dakota Johnson
Zobraziť galériu (3)
Dakota Johnson  (Zdroj: SITA)

Dakota Johnson
Zobraziť galériu (3)
Dakota Johnson  (Zdroj: SITA)
 

„Tento film sa odohráva v skutočnom svete,” povedala na margo účinkovania v tomto počine krásna herečka. Bolo pre mňa skutočne zaujímavé, že supersila hlavnej hrdinky je jej myseľ a že hrdinkou je teda žena. Je to silné a za mňa dosť sexy,” uviedla v rozhovore pre L'Officiel Dakota, ktorá si nakrúcanie veľmi užila. A chválami nešetria ani jej kolegyne. Ako budú reagovať diváci, sa dozvieme už čoskoro. 

Viac o téme: Dakota Johnson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu