Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Už STAČÍ! Plastický chirurg si posvietil na Jennifer Aniston: Už sa na seba ani NEPODOBÁ!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (4)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jennifer Aniston (54) Slováci spoznali ako Rachel z kultového seriálu 90. rokov Priatelia. Odvedy sa objavila v mnohých filmoch a rokmi sa výrazne nemenila. V poslednom období sa však na seba podobá čoraz menej. V honbe za večnou mladosťou to zjavne prehnala s plastikami... Plastický chirurg priblížil, čo všetko si nechala upraviť!

Pred pár týždňami sa uskutočnilo odovzdávanie cien Critics Choice Awards, na ktorom nemohla chýbať ani hviezdna Jennifer Aniston. No viac ako jej krásna róba a dokonalá vizáž, sa po galavečere rozoberala jej tvár. Herečka sa totiž vďaka neustálym vylepšeniam na seba už takmer nepodobá. 

Galéria: Jennifer Aniston na pláži

Na to, čo všetko si v priebehu rokov hviezdna diva nechala upraviť, si na sociálnej sieti TikTok posvietil známy plastický chirurg Johnny Betteridge z londýnskej kliniky krásy. V roku 2015 bola ešte verná svojej prirodzenosti. „Na jej tvári nevidím žiadne úpravy. Jej črty sú prirodzené a je vidieť aj jemné vrásky na čele či okolo očí,“ opísal doktor. 

Jennifer Aniston v roku 2015
Zobraziť galériu (4)
Jennifer Aniston v roku 2015  (Zdroj: Profimedia)

Jennifer Aniston v roku 2019
Zobraziť galériu (4)
Jennifer Aniston v roku 2019  (Zdroj: SITA)

Ani o 4 roky neskôr to Jennifer s úpravami nijak nepreháňala... V roku 2024 je však jej tvár už výrazne poznačená vylepšeniami. „Na prvý pohľad vidím zmeny v oblastí očí a nosa. Ide o kombináciu viacerých ošetrení. Prvým je úprava očí, operácia viečok, výplne v strednej časti tváre a tiež lifting, ktorému vďačí za ten vypnutý vzhľad. Jennifer má za sebou rozhodne operačné aj neinvazívne zákroky,“ potvrdil lekár. 

Jennifer pritom aj pred svojimi vylepšeniami vyzerala výborne a vek po 50-ke by jej nikto netipoval. Fanúšikovia jej preto hromadne odkazujú, nech sa na podobné zákroky vykašle a radšej nech starne s gráciou. 

Jennifer Aniston v roku 2024
Zobraziť galériu (4)
Jennifer Aniston v roku 2024  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu