Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jennifer Aniston to prehnala s úpravami tváre: Veď už vyzerá ako VOSKOVÁ FIGURÍNA!

Jennifer Aniston Zobraziť galériu (2)
Jennifer Aniston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Jennifer Aniston (55) aj dávno po 50-tke ohuruje fanúšikov svojím vzhľadom Po jej poslednom verejnom vystúpení sa však viacero z nich zhoduje, že to už s úpravami dosť prehnala. V komentároch jej preto poriadne naložili.

Galéria: Jennifer Aniston

Už od svojho pôsobenia v seriáli Priatelia ohurovala Jennifer Aniston svojou krásou celý svet. To sa jej darilo aj po zvyšok kariéry. Jej dokonale tvarovanú postavu a peknú tvár ospevovali mnohí.  

V poslednom čase sa ale stále viac hovorí o tom, že to slávna herečka už s úpravami preháňa. Búrlivé diskusie na sociálnych sieťach vyvolalo napríklad nedávne odovzdávanie cien People's Choice Awards, kde získala jednu z cien. Jej vzhľad tentokrát mnohých divákov vyrušil. Svedčia o tom aj mnohé komentáre.

„Už ani nemôže pohnúť tvárou," napísal jeden z komentujúcich. „Vyzerá ako vosková figurína," pridal sa ďalší. Viacerí jej pritom pripomínajú, ako dopadla jej kolegyňa z Priateľov Courteney Cox. Tú plastiky zmenili na nepoznanie a mnohé zákroky dodnes trpko ľutuje. 

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (2)
Jennifer Aniston  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu