Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Známa herečka o sexuálnych scénach: Natáčanie skončilo TRAPASOM!

Florence Pugh a Cillian Murphy vo filme Oppenheimer Zobraziť galériu (3)
Florence Pugh a Cillian Murphy vo filme Oppenheimer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Na ten moment zrejme len tak ľahko nezabudnú. Počas prípravy filmu Oppenheimer, ktorý minulý rok strhol obrovskú pozornosť, sa stretli aj herci Cillian Murphy (47) a Florence Pugh (28). Známa herečka si v najnovšom rozhovore zaspomínala na natáčanie a priznala, že zažili aj poriadne nepríjemné chvíle.

Príprava filmu Oppenheimer so sebou priniesla obrovské očakávania, ktoré napokon film naplnil. Pred pár týždňami dominoval prestížnym Zlatým glóbusom a na blížiacich sa Oscaroch bude mať najviac nominácií. 

Cillian Murphy vo filme Oppenheimer
Zobraziť galériu (3)
Cillian Murphy vo filme Oppenheimer  (Zdroj: SITA)

V tomto počine sa stretlo viacero svetoznámych hercov, ako sú Matt Damon, Robert Downey Jr., Emily Blunt, Florence Pugh či Cillian Murphy. Práve poslední dvaja si spolu zahrali v sexuálnych scénach, keďže vo filme stvárňovali milencov.

Natáčanie jednej z nich však dopadlo pre dvojicu pomerne nepríjemne. Štáb ju totiž musel prerušiť, pretože kameramanom zlyhala technika. „Priamo počas našej sexuálnej scény sa pokazila kamera. Boli sme úplne nahí, takže to nebolo ideálne načasovanie," povedala Pugh pre Universal.

Počas toho, ako sa štáb pokúšal kameru opraviť, však dvojica zostala na mieste úplne nahá. Počas toho sa museli objímať, aby zakryli svoje intímne partie, čo pre nich dozaista nebolo vôbec nič príjemné. 

Florence Pugh
Zobraziť galériu (3)
Florence Pugh  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Florence Pugh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu