Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Čerstvý držiteľ Oscara ukázal krásnu rodinu: Synovia sú celý otec!

Cillian Murphy Zobraziť galériu (2)
Cillian Murphy (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Má byť prečo pyšný! Írsky herec Cillian Murphy (47) si z nedele na pondelok pripísal za svoju úlohu vo filme Oppenheimer svojho prvého Oscara. Spoločnosť mu počas večera robila jeho rodina - manželka Yvonne McGuinness (51) a synovia Malachy a Aran, ktorí podobu so slávnym otcom jednoducho nezaprú.

Slávny herec si počas svojej kariéry zahral vo viacerých úspešných počinoch, ako sú napríklad seriál Peaky Blinders či filmy Počiatok i Temný rytier. Najväčší úspech mu však priniesol životopisný triler Oppenheimer, za ktorý získal svojho prvého Oscara.

Počas slávnostného večera ho podporovala aj jeho rodina. To bolo miernym prekvapením, keďže sa v spoločnosti objavujú len sporadicky. Najväčší deň v Murphyho kariéry si však nemohli nechať ujsť jeho manželka Yvonne McGuinness a synovia Malachy and Aran, ktorí sa narodili v roku 2005 a 2007.

Ich prvé spoločné zábery po dlhej dobe tak okamžite zaujali fanúšikov. Tých prekvapili hlavne synovia írskeho umelca, ktorí sú vernou kópiou svojho otca. Na najbližších Murphy nezabudol ani počas ďakovnej reči. „Yvonne, moja partnerka v živote aj umení. Moji chlapci, Malachy a Aran, ktorí tu sedia. Milujem vás," povedal talentovaný herec.

Cillian Murphy s manželkou Yvonne a synmi Malachym and Aranom
Zobraziť galériu (2)
Cillian Murphy s manželkou Yvonne a synmi Malachym and Aranom  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Cillian Murphy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu