Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ľudia sa bavia na účet Harryho a Meghan: Zažili poriadnu potupu!

Meghan Markle, princ Harry
Meghan Markle, princ Harry (Zdroj: Profimedia)

KINGSTON - Na podobné zaobchádzanie nie sú zvyknutí. Princ Harry (39) a jeho manželka Meghan (42) sa pred pád dňami objavili na slávnostnej premiére v Jamajke, kde však zažili poriadny šok, keď ich posadili... Medzi bežných ľudí!

Pred pár dňami sme vás informovali o tom, že slávna dvojica nečakane navštívila Jamajku. Tam sa Harry a Meghan zúčastnili slávnostnej premiéry filmu Bob Marley: One Love, ktorý mapuje život legendárneho hudobníka. 

Podľa fotiek to vyzeralo tak, že sa manželia výborne bavili v spoločnosti popredných jamajských politikov. Pár dní po premiére sa však na verejnosť dostalo video, na ktorom sa ukázalo, že Harry a jeho manželka museli prehltnúť poriadne horkú pilulku. Narozdiel od VIP hostí, ktorí sedeli v prvom rade, bola dvojica posadená medzi obyčajných ľudí, na čo podľa záberov reagovali poriadne prekvapene.

Video okamžite vyvolalo množstvo reakcií a viacerí si na ich účet neodpustili uštipačné poznámky. „Už to nie sú ľudia, ktorých posadia do prvého radu a sú oblečení, akoby si každý z nich myslel, že ide na inú akciu. Karma je skutočná," napísal jeden z komentujúcich. „Toto je hrozne zahanbujúce. Hlavne pre Meghan s jej outfitom. Ľudia okolo nej mali bežné oblečenie," doplnil ďalší.

Viac o téme: Princ HarryMeghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu