Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Herec obvinený z kanibalizmu: ROZCHOD pár mesiacov po zásnubách... TOTO o ňom povedala bývalá snúbenica!

Armie Hammer Zobraziť galériu (2)
Armie Hammer (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Život amerického herca Armieho Hammera (37) sa po škandále s kanibalizmom od základov zmenil. Aj napriek tomu našiel lásku po boku Mariny Gris (26), s ktorou sa dokonca zasnúbil. Počas včerajšieho dňa však na sociálnych sieťach oznámila, že sa ich vzťah rozpadol.

V roku 2021 začali na verejnosť prenikať informácie o sexuálnych napadnutiach niekoľkých žien, ktorých sa mal Hammer dopustiť. K tomu sa pridali šokujúce obvinenia z kanibalizmu, kvôli ktorým skončila jeho sľubne rozbehnutá herecká kariéra.

Aj napriek tomu však našiel šťastie v láske. Len pred nedávnom sa objavili informácie o tom, že je od októbra zasnúbený s IT techničkou Marinou Gris. Ich vzťah však skončil skôr, než sa dvojica stihla zobrať.

O ich rozchode totiž informovala samotná Gris na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. „Musím oznámiť, že moja cesta s Armiem sa skončila. Táto kapitola bola pre mňa veľmi osobná a uzavrela sa pred mesiacom. Predtým, než mi pošlete ďalšie odporné správy... Som si vedomá vecí, ktoré sa o ňom šírili. Je pre mňa dôležité, aby som povedala, že moja osobná skúsenosť s ním nereflektuje tieto obvinenia. Hovorím len z vlastnej skúsenosti a nie som zodpovedná za nič, čo v minulosti spravil," napísala Gris.

„Náš vzťah bol pre mňa priestor, v ktorom som bola docenená, podporovaná, milovaná a pochopená. Poznám ho hlavne ako veľkého džentlmena. Naše rozhodnutie zobrať sa bolo spoločné a silné. Rozhodnutie o našom konci bolo urobené s rešpektom a zakončilo tak našu krásnu cestu. Som vďačná za lásku a podporu, ktorú som v tomto vzťahu dostala, ale viem, že táto kapitola skončila. Budem si navždy pamätať všetky momenty, ktoré sme spolu prežili. Buď šťastný," doplnila hercova dnes už bývalá snúbenica. 

Marina Gris
Zobraziť galériu (2)
Marina Gris  (Zdroj: Instagram M.G.)

Viac o téme: Armie Hammer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu