Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

ROZVOD v kráľovskej rodine: Oznámili to prostredníctvom sociálnych sietí!

Zobraziť galériu (2)

TIRANA - Za svojím vzťahom dali definitívnu bodku. Albánsky monarcha - princ Leka (41) na svojich sociálnych sieťach oznámil, že sa je ho manželstvo rozpadlo. S manželkou - umelkyňou Eliou (40) boli svoji 8 rokov a majú spolu 3-ročnú dcéru.

Princ Leka je vnukom kráľa menom Zog I., ktorý vládol v Albánsku medzi rokmi 1928 až 1939. Táto krajina je však v súčasnosti parlamentnou republikou a tak sú časy kráľov minulosťou. 

Momentálne však princ neprežíva najšťastnejšie obdobie. Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram totiž oznámil, že sa rozvádza s manželkou Eliou. Tá sa venuje hlavne herectvu a hudbe a s Lekom má 3-ročnú dcéru Geraldine.

Princ Leka s manželkou Eliou a ich dcérou
Zobraziť galériu (2)
Princ Leka s manželkou Eliou a ich dcérou  (Zdroj: Profimedia)

„Drahí priatelia, týmto vás chcem informovať, že princ Leka a jeho manželka Elia sa dohodli na ukončení ich manželstva. To stratilo svoju funkčnosť a tak sa rozhodli, že to vyriešia a začali potrebný právny proces," píše sa v stanovisku.

„Leka je oddaný rodine a verí, že hodnoty vzájomného rešpektu a pochopenia vytvoria priestor pre to, aby ich vzťah pokračoval a ich dcéra Geraldine tak mohla ďalej rásť a vzdelávať sa. Jej fyzická a psychická stránka budú pre nich prioritou a zabezpečia jej šťastný a bezpečný život," uvádza sa v statuse.

Viac o téme: Princ Leka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu