Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

TAJNÁ SVADBA hviezdy zo seriálu, ktorý zbožňujú aj Slováci: Prezradili aj ZAUJÍMAVÉ DETAILY!

Kat Dennings sa zviditeľnila účinkovaním v seriáli 2 baby na mizine. Zobraziť galériu (2)
Kat Dennings sa zviditeľnila účinkovaním v seriáli 2 baby na mizine. (Zdroj: Warner Bros.)

LOS ANGELES - Sú z nich manželia! Kat Dennings (37) je Slovákom veľmi dobre známa vďaka účinkovaniu v obľúbenom seriáli 2 baby na mizine. Svetu v týchto dňoch oznámila krásnu správu. A to, že sa pred mesiacom vydala. Teraz zverejnila fotky a prezradila aj zaujímavé pikošky týkajúce sa jej veľkého dňa.

Herečka Kat Dennings a hudobník Andrew W.K. si povedali svoje "áno" na dvore pri ich dome a išlo o pomerne intímnu udalosť, ktorej sa zúčastnilo zhruba 15 hostí. Medzi nimi aj herec Macaulay Culkin s parterkou Brendou.

„Chcela som, aby naša svadba bola úplne odlišná v každom smere od toho, čo zábavný priemysel ponúka,” uviedla v rozhovore pre Vogue šťastná nevesta. Tá sa dokonca sama podieľala aj na kvetinovej výzdobe. „Chcela som sa na tom všetko podieľať a mať ten pocit, že sme ten náš spoločný moment budovali spoločne úplne od začiatku,” dodala. 

Nevesta si sama robila účes aj mejkap. Na sebe mala vintage svadobné šaty od Alexandra McQueena a lodičky Jimmy Choo, ktorých opätky boli ozdobené perlami. „Vyzula som si ich hneď po skončení obradu,” prezradila s pobavením herečka.  Ženích mal na sebe oblek baklažánovej farby.  

„Obrad bol intímny a neuveriteľne emotívny,” uviedla Kat. Tú podľa vlastných slov viedla k oltáru jej úžasná matka a duša jej otca, ktorý zomrel mesiac a pol pred svadbou. „Cítim sa naozaj šťastná, že som sa vydala za tak láskavého a milujúceho muža. Pozerali sme do očí jeden druhému a boli sme nadšení z toho, že z nás konečne budú manželia,” opísala svoje pocity sympatická tmavovláska. 

Oslava sa konala v priestoroch ich domu a všetci boli spokojní a užívali si to.

 

 

Viac o téme: Kat Dennings2 baby na mizine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu