Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Stifflerova mama mala STRACH z COVIDU a SMRTI: Prežierala sa! Pribrala takmer 20 kíl

 Jennifer Coolidge Zobraziť galériu (7)
Jennifer Coolidge (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Nezvládala to! Herečka Jennifer Coolidge (60), ktorá sa do pamäte mnohých vryla ako predstaviteľka Stifflerovej mamy, si i s pribúdajúcimi rokmi udržiava imidž zvodkyne. Fantasticky vyzerala aj pred pár dňami, keď sa objavila v spoločnosti. Novinárom však prezradila, že ešte donedávna mala desiatky kíl navyše. Strach z covidu a smrti totiž zajedala!

Jennifer Coolidge sa síce najviac preslávila účinkovaním v komédii Prci, prci, prcičky, ale sympatická blondínka má na konte účinkovanie aj v mnohých ďalších počinoch. Spomenúť možno napríklad obľúbený seriál 2 baby na mizine, či filmy Moderná Popoluška a Pravá blondínka. Herečka je pred kamerami stále aktívna. Diváci ju majú momentálne možnosť vidieť v seriáli Biely lotus. 

VIDEO: Jennifer Coolidge je stredobodom pozornosti kdekoľvek sa objaví.

Jennifer Coolidge vie na seba strhnúť pozornosť (Zdroj: profimedia.sk)

Ako Jennifer v súvislosti s tým novinárom prezradila, nechýbalo veľa a túto pracovnú príležitosť by odmietla. Keď totiž začala vo svete pandémia koronavírusu, herečka sa začala prejedať a pribrala zhruba 18 kg. 

„Myslela som si, že všetci zomrieme. Ozaj. Tak som sa si povedala, že sa ujem k smrti. Niekedy som mala päť alebo šesť vegánskych pizz denne,” šokovala svojím vyjadrením pre PageSix.com herečka. 

Coolidge spočiatku úlohu v seriáli Biely lotus odmietala. „Nechcela som byť pred kamerou taká tučná. Ale moja dobrá priateľka ma prehovorila. Povedala mi - Nebuď idiot! Takáto príležitosť sa neobjaví každý deň,” prezradila blondínka a dodala, že takých skvelých priateľov by mal mať každý. 

Jennifer Coolidge
Zobraziť galériu (7)
Jennifer Coolidge  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer Coolidge
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu