Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Slávny miliardár šokuje: Uvažoval o samovražde!

Elon Musk Zobraziť galériu (2)
Elon Musk (Zdroj: SITA/AP/Ludovic Marin)

NEW YORK - Svetoznámy miliardár Elon Musk (52) sa počas tohto týždňa zúčastnil podujatia v New Yorku, kde okrem aktuálnych tém rozoberal aj svoj osobný život. Všetkých však prekvapil, keď povedal, že v detstve si prechádzal náročným obdobím a dokonca rozmýšľal o samovražde.

Počas tohto týždňa sa v New Yorku konala akcia s názvom DealBook Summit 2023, ktorú organizoval magazín New York Times. Zúčastnil sa jej aj miliardár Elon Musk, ktorý sa v rozhovore dotkol viacerých aktuálnych tém.

Okrem toho však prišla reč aj na jeho detstvo. Mnohých poriadne prekvapil svojou úprimnosťou, keď uviedol, že v mladosti bojoval s náročným psychickým obdobím a dokonca povedal, že uvažoval nad samovraždou.

Elon Musk
Zobraziť galériu (2)
Elon Musk  (Zdroj: SITA/Ludovic Marin/ Pool Photo via AP)

Všetko sa podľa neho začalo, keď mal 12 rokov. „Prechádzal som si náročným obdobím a hovoril som si, že je vlastne všetko zbytočné. Pýtal som sa, prečo vlastne existujem a či by nebolo lepšie skrátka spáchať samovraždu," šokoval Musk.

„Hľadal som zmysel života. Zistil som, že môj život nie je nekonečný. Rozmýšľal som nad tým, ako veci lepšie pochopiť a snažil som sa klásť si otázky, ako vlastne funguje náš vesmír. Hovoril som si, že potom budem schopný nájsť zmysel života," doplnil miliardár.

Viac o téme: Elon Musk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu