Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KRUTÁ RANA pre najbohatšieho muža sveta: Syn ho zavrhol a... Bude z neho ŽENA!

Elon Musk
Elon Musk (Zdroj: SITA)

SANTA MONICA - Ani všetky peniaze sveta nie sú receptom na šťastie. Svoje by o tom vedel povedať aj najbohatší človek na svete Elon Musk (50). Jeho syn Xavier (18) totiž vyhlásil, že s otcom nechce mať nič spoločné a najnovšie požiadal súd o zmenu rodovej identity aj mena. Pracháč sa v minulosti do transrodových osôb poriadne oprel. Je toto dôvod mladíkovho rozhodnutia?

Podľa najnovších informácii, ktoré sa v týchto dňoch objavili na portáloch The Blast a Los Angeles Times, musí Elon Musk riešiť vážne rodinné problémy. Jeho syn Xavier podal na súde v Santa Monice dokumenty, v ktorých žiada zmenu pohlavia z muža na ženu. V nich sa ďalej uvádza, že chce začať používať meno svojej matky a tým sa úplne dištancovať od otca.

Xavier uvádza, že s ním už dlhšie nežije a neželá si byť s ním v žiadnom príbuzenskom vzťahu. Ďalej tiež žiada, aby mohol prijať meno Vivian Jenna Wilson.

Galéria: Elon Musk

Elon sa k celej veci zatiaľ nevyjadril. Nie je preto úplne jasné, čo stojí za týtmo ostrým postojom jeho transrodového syna. V minulosti bol ale pracháč niekoľkokrát obvinený z toho, že jeho správanie je transfóbne. Tŕňom v oku jeho odporcov je napríklad podpora, ktorú vyjadril floridskému guvernérovi Ronovi DeSantisovi. Ten je odporcom toho, aby najmenšie deti v školách diskutovali na tému rodovej identity a homosexuality.

„Som podporovateľom transrodových ľudí, ale používanie všetkých týchto zámen je nočná mora," vyjadril sa k používaniu špecifických zámen, ktoré sa využívajú na oslovenie ľudí z tejto komunity samotný Musk.

Elons Musk je najbohatším mužom na svete. Je majiteľom SpaceX alebo Tesly a jeho majetok sa odhaduje na 213 miliárd americkýych dolárov. Pred nedávnom sa mu narodilo ôsme dieťa, tentorkrát to bola po prvýkrát dcéra. Aj ona dostala veľmi netradičné meno Exa Dark Sideræl. Jeho prvé dieťa zomrelo 10 týždňov po narodení na syndróm náhleho úmrtia.

Viac o téme: Elon Musk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu