Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

REAKCIA Tori Spelling na mužovu milenku: Vášnivé bozky na verejnosti a... To snáď nie!

Tori Spelling Zobraziť galériu (3)
Tori Spelling (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - V jej živote je nový muž! Tori Spelling (50) má za sebou pomerne náročné obdobie. Zdravotné problémy, komplikácie s bývaním a krach dlhoročného manželstva je kombinácia, ktorá by dala zabrať hádam každému. Všetko ale nasvedčuje tomu, že slávna blondínka sa už odrazila od dna a svoj podiel na tom nepochybne má aj nová láska.

Hoci fanúšikovia hviezdnej Tori Spelling stále verili tomu, že spoločne s manželom Deanom McDermottom, s ktorým má päť detí, partnerskú krízu prekonajú, realita je iná. Na topkách sme vás nedávno informovali, že Dean má novú, výrazne mladšiu frajerku. Zaujímavé je, že je úplne iný typ, než slávna herečka. 

Novou láskou sa však na verejnosti pochválila už aj samotná Tori. Paparazzom sa ju podarilo nafotiť v nočných uliciach na rande. Jej novým frajerom je Ryan Cramer, ktorý sa živí ako generálny riaditeľ  reklamnej agentúry. Dvojica si spoločné chvíle naplno užívala a prišlo aj na vášnivé bozky. 

Pri pohľade na Ryana sa mnohí zhodujú, že sa výrazne ponáša na herečkinho ešte stále zákonitého manžela. Čo vy na to? Súhlasíte?

REAKCIA Tori Spelling na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

REAKCIA Tori Spelling na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Tori Spelling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu