Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

SMUTNÝ osud Donny z Beverly Hills: S deťmi žije v KARAVANE... Nepomohla jej ani mama!

Tori Spelling prežíva veľmi ťažké obdobie. Zobraziť galériu (8)
Tori Spelling prežíva veľmi ťažké obdobie. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Herečka Tori Spelling (50) neprežíva práve ružové obdobie. Blondínka, ktorá sa preslávila ako Donna zo seriálu Beverly Hills 902 10, po nedávnom ohlásení rozvodu ušla od svojho manžela aj s deťmi. Najprv prespávala u kamarátov a v hoteloch... Napokon však zakotvila v karavane. Nepomohla jej ani bohatá mama!

V júni tohto roka sa na verejnosť dostala informácia, že Tori Spelling a jej manžel Dean McDermott po dlhých 18 rokoch manželstva idú od seba. Dvojica má spolu 5 detí. A so všetkými bývalá hviezda Beverly Hills 902 10 od svojho bývalého partnera ušla. Najprv prespávali u kamarátov, potom po lacných hoteloch... No zdá sa, že situácia je ešte vážnejšia.

Najnovšie paparazzi fotky totiž napovedajú, že rodinka zakotvila v karavane. Ten však svojou rozlohou nemôže byť pre 6-člennú rodinu dostatočne veľký. Navyše sa v ňom nenachádza ani voda, o sprche či záchode ani nehovoríme. No Tori mala zrejme podstatný dôvod na to, prečo uprednostnila takýto spôsob života, pred spoločným bývaním s manželom. 

Čo však verejnosť šokovalo ešte viac, je postoj jej mamy, známej americkej autorky a filantropky Candy Spelling. Len krátko po tom, čo svet obleteli fotky biedneho života jej dcéry, sa totiž na sociálnej sieti pochválila luxusným životom v apartmáne za 47 miliónov dolárov v Century City v Kalifornii. 

SMUTNÝ osud Donny z
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Mnohí preto nešetrili kritikou. „Chcete nechať svoju dcéru a päť vnúčat bývať v karavane? Mali by ste sa hanbiť za to, že ste jej nepomohli emocionálne ani finančne,“ reagoval jeden z fanúšikov a v podobnom duchu zneli aj ďalšie komentáre. Tie by ste však v tejto chvíli pod videom s rozkvitnutou ružou, hľadali na jej profile márne. Po negatívnych komentároch diskusiu zakázala.

Viac o téme: Tori SpellingBeverly Hills 902 10
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu