Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nové FOTO slávnej herečky: Po problémoch sa vrhla do práce... S "omietkou" na tvári vyzerá skvele!

Tori Spelling Zobraziť galériu (3)
Tori Spelling (Zdroj: profimedia.sk)

BEVERLY HILLS - Nie je tomu tak dávno, čo herečka Tori Spelling (50) plnila stránky bulváru v súvislosti s tým, že prespáva so svojimi 5 deťmi v karavane. Okrem problémov s bývaním musela čeliť aj partnerskej kríze. V týchto dňoch ju však paparazzi nafotili na pľaci a treba uznať, že vyzerala skvele.

Tori Spelling sa do pamäte mnohých vryla ako predstaviteľka Donny v obľúbenom seriáli Beverly Hills 90210. Okrem kariéry sa mohla pýšiť aj vydarenou rodinou. Veď, s ešte stále zákonitým manželom - kanadským hercom Deanom McDermottom majú spolu 5 detí. Nedávno všk vyšlo najavo, že idylka v ich vzťahu je už minulosťou. 

Netrvalo dlho a vyšlo najavo, že Tori sa spoločne s deťmi odsťahovala z domu a prespávajú v lacnom moteli. Neskôr sa presunuli do karavanu. Dôvodom vraj bolo to, že ich dom je plný plesní, z ktorých mali herečkine deti zdravotné problémy. 

Nové FOTO slávnej herečky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Spelling v týchto dňoch nafotili bulvárny fotograf pri práci. Nevedno, čo nakrúcala, ale na sebe mala červený nohavicový kostým, na tvári výrazný mejkap a vyzerala jednoducho skvelo. Detaily toho, na akom projekte pracuje, však zatiaľ nie sú známe. 

Tori Spelling
Zobraziť galériu (3)
Tori Spelling  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Tori Spelling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu