Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Oscarová herečka dopláca na plastiky: Fanúšikovia ju na najnovších záberoch takmer nespoznali!

Kim Basinger Zobraziť galériu (3)
Kim Basinger (Zdroj: Universal pictures)

LOS ANGELES - Poriadne sa zmenila. Oscarová herečka a bývalá modelka Kim Basinger (69) patrila medzi najkrajšie ženy šoubiznisu. Vek však nedokáže zastaviť ani ona a na posledných záberoch ju viacerí jej fanúšikovia nespoznali.

Kim Basinger začala svoju kariéru ako modelka. V roku 1976 sa však rozhodla, že sa začne venovať herectvu a toto rozhodnutie sa ukázalo ako správny krok. Americká umelkyňa sa totiž objavila vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad 9 a 1/2 týždňa, Batman či bondovka Nikdy nehovor nikdy.

Kim Basinger
Zobraziť galériu (3)
Kim Basinger  (Zdroj: MGM)

Za svoje umenie si vyslúžila viacero významných ocenení. Tým najväčším je Oscar pre najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe vo filme L. A. - Utajené skutočnosti. Basinger sa tak zaradila medzi nie len najkrajšie, ale aj najlepšie herečky svojej doby.

V posledných rokoch sa však na verejnosti objavuje už len zriedka. Naposledy ju zachytili počas prechádzky v Los Angeles, počas ktorej sa snažila zamaskovať veľkým klobúkom a okuliarmi. Ani tie však nezakryli zmenenú tvár tejto herečky, ktorú mali aj vďaka plastickým operáciám problém spoznať aj jej najväčší fanúšikovia. 

Kim Basinger
Zobraziť galériu (3)
Kim Basinger  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kim Basinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu