Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Promi dcéra sa vycapila na internet ÚPLNE NAHÁ: Vymazali ju!

Ireland Baldwin Zobraziť galériu (6)
Ireland Baldwin (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Poriadne pritvrdila! 26-ročná americká modelka Ireland Baldwin sa rozhodne nehanbí. Na svojom instragramovom účte totiž nedávno zverejnila fotografiu, na ktorej pózuje úplne nahá. Nevedno, čo na jej prezentáciu hovoria slávni rodičia - Kim Basinger a Alec Baldwin, isté ale je, že spomínana sociálna sieť s tým má problém.

Na teraz už vymazanom obrázku nemala Ireland na sebe oblečené nič. Svetu hrdo ukázala svoje potetované ruky a tetovanie na nohe. Pravú bradavku si prekryla čiernym krížikom, ktorý pridala po odfotení. Príspevok bol stiahnutý Instagramom pre porušenie pravidiel komunity sociálnych médií zakazujúcich nahotu. „Instagram mi za týždeň odstránil tri obrázky. Musím byť na nejakom zozname,“ reagovala na margo pravidiel plavovláska.

Ireland Baldwin
Zobraziť galériu (6)
Ireland Baldwin  (Zdroj: Instagram)

Ireland momentálne randí s hudobníkom RAC, rodným menom André Allen Anjos. Títo dvaja zverejnili svoj vzťah minulý rok. „Môj priateľ je rozvedený. Jeho minulosť nie je vaša vec. Náš vzťah nie je vaša vec. Je perfektný,” povedala o svojej láske prominentná dcéra.

Ireland Baldwin začala s modelingom a herectvom v roku 2013 a objavila sa vo filme Späť do ringu a v editoriálochrôznych časopisov. Je tiež hlasnou obhajkyňou práv zvierat. Nedávno Baldwin priznala, že sa stala obeťou sexuálneho útoku. Napísala tiež, že si dala vziať svoje dieťa, „pretože presne viem, aké to bolo narodiť sa dvom ľuďom, ktorí sa navzájom nenávideli.“

Viac o téme: Ireland Baldwin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu