Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slávna herečka (69) žúrovala v striptízovom bare: Och, takto sa na nej podpísali roky a plastiky!

Kim Basinger Zobraziť galériu (8)
Kim Basinger (Zdroj: MGM)

LOS ANGELES - 69-ročná Kim Basinger nepatrí medzi celebrity, ktoré vymetajú spoločenské podujatia a na červenom koberci ju vidno naozaj len výnimočne. Keď na ňu preto v týchto dňoch natrafili bulvárni fotografi, s nadšením si ju fotili. Pozrite si, ako dnes vyzerá slávna herečka, o ktorej sníval nejeden chlap!

Kim Basinger v pondelok večer zavítala na baby shower párty, kde bola hlavnou hviezdou jej jediná dcéra Ireland Baldwin. Jej tehotenský večierok sa niesol v pomerne netradičnom duchu a konal sa v striptízovom klube. Budúca mamička mala na sebe čierne čipkované šaty a na hlave ružovú parochňu. Zároveň prezradila, že spolu s partnerom čakajú dievčatko, ktorému plánujú dať meno Holland.

Svoju výstrednú dcéru prišla na tento netradičný večierok podporiť aj jej slávna mama Kim Basinger. Tá stavila na pohodlný nohavicový kostým sivej farby, ktorý doplnila čiernou košeľou a pohodlnými topánkami. Pri pohľade na tvár herečky zostanú mnohí prekvapení. Pribúdajúce roky a v rôzne skrášľujúce zákroky ju totiž dosť zmenili. 

Po boku slávnej blondínky nechýbal jej partner - vlasový stylista Mitch Stone, ktorý jej bol oporou. Basinger sa totiž netají tým, že trpí agorafóbiou, t.j má chorobný strach z pobytu v otvorenom priestore. 

Kim Basinger a jej partner Mitch Stone cestou do striptízového baru.
Zobraziť galériu (8)
Kim Basinger a jej partner Mitch Stone cestou do striptízového baru.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ireland BaldwinKim Basinger
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu