Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jennifer Aniston (54) BEZ ZÁBRAN: Ukázala sa ÚPLNE NAHÁ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

LOS ANGELES - S nahotou nemá problém. Americká herečka Jennifer Aniston (54) sa momentálne objavuje v obľúbenom seriáli The Morning Show. V najnovšej epizóde fanúšikov poriadne prekvapila. Ukázala sa v nej úplne nahá a spolu s kolegom Jonom Hammom (52) predviedli aj poriadne pikantnú scénu.

The Morning Show z dielne Apple TV mohli diváci po prvýkrát vidieť v novembri 2019. Odvtedy sa natočili 3 série a tá najnovšia sa vysiela práve v týchto dňoch. Fanúšikovia môžu v tomto počine vidieť viacero známych umelcov, ako sú napríklad Reese Witherspoon, Billy Crudup či Steve Carell.

Najväčšou hviezdou je však Jennifer Aniston, ktorá hrá hlavnú postavu. Nuž, a posledná epizóda hlavne vďaka jej vystúpeniu vyvolala poriadny rozruch. Umelkyňa si totiž spolu s ďalším známym hercom - Jonom Hammom zahrala poriadne pikantnú scénu, v ktorej sa objavila úplne nahá.

Pre spomínaného herca to nebola ani zďaleka prvá podobná scéna. Skúsenosti s nimi zbieral hlavne v seriáli Mad Men. Rovnako je na tom aj Aniston, ktorá zhodila šaty napríklad vo filme Rozchod! Viacerí diváci sa však zhodli, že hviezdna herečka sa počas rokov takmer vôbec nezmenila a opäť ukázala, že aj po 50-tke vyzerá stále úžasne.

Jennifer Aniston, Jon Hamm
Zobraziť galériu (2)
Jennifer Aniston, Jon Hamm  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu