Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Jennifer Aniston (54) opäť vyráža dych: Fanúšikom predviedla svoju dokonalú figúru!

(Zdroj: SITA/Jordan Strauss/Invision/AP)

LOS ANGELES - Svojou postavou neustále vyráža dych. Americká herečka Jennifer Aniston (54) sa už niekoľko rokov priatelí s fitness trénerkou Rachel Katzman, s ktorou spolupracuje aj na jej najnovších tréningových videách. Na tých sa ukázala v športovej podprsenke a legínach, v ktorých predviedla svoju úžasnú figúru.

Pre hviezdnu herečku neboli posledné týždne vôbec jednoduché. Tak, ako fanúšikov po celom svete, aj ju totiž zasiahla správa o smrti jej hereckého kolegu Matthewa Perryho, s ktorým dlhé roky pracovala na seriáli Priatelia.

V lete tohto roka však začala spolupracovať s jej obľúbenou fitness trénerkou a dobrou kamarátkou Rachel Katzman. S tou natočila sériu tréningových videí, na ktorých predvádza viacero cvičení, ktorými si pomáha k dokonalej figúre.

Tú predviedla aj na najnovších záberoch, na ktorých propaguje túto spoluprácu. Vo videu, ktoré Katzman zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, sa totiž ukázala v športovej podprsenke a legínach, v ktorých opäť ukázala, že vyzerá stále úžasne.

Viac o téme: Jennifer Aniston
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu