Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pamela Anderson prišla do spoločnosti BEZ VÝRAZNÉHO LÍČENIA: Ľudia neverili vlastným očiam... To ako vyzerá?!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (6)
Pamela Anderson (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Pri pohľade na ňu zostali viacerí v poriadnom šoku. Jednou z hlavných tvárí dánskej značky šperkov je aj americká herečka Pamela Anderson (56). Pochopiteľne teda nemohla chýbať na slávnostnom spustení predaja ich novej kolekcie. Slávna kráska však poriadne prekvapila, keďže vyzerala úplne inak, než sú fanúšikovia zvyknutí.

V posledných týždňoch lákala známa značka šperkov svojich fanúšikov na novú kolekciu viacerými známymi menami, medzi ktoré patri herečka Amita Suman či modelky Precious Lee a Sherry Shi. Najvýraznejšou tvárou však bola legendárna sexbomba Pamela Anderson.

Tá sa stala najsledovanejšou tvárou kampane, a tak v stredu nemohla chýbať v New Yorku. Tam bolo naplánované slávnostné spustenie predaja tejto kolekcie. Treba dodať, že tak, ako v reklamách, tak aj tu bola legenda seriálu Pobrežná hliadka najväčšou hviezdou.

Tentokrát však na seba neupozornila vyzývavým outfitom či výrazným mejkapom, ale práve naopak. Svetu ukázala svoju tvár v prirodzenejšej podobe, čo ocenilo množstvo fanúšikov. A čo na to hovoríte vy?

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (6)
Pamela Anderson  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu