Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pamela Anderson (56) v spoločnosti BEZ MEJKAPU: Smutný DÔVOD, prečo sa prestala líčiť!

Pamela Anderson prišla do spoločnosti bez mejkapu. Zobraziť galériu (5)
Pamela Anderson prišla do spoločnosti bez mejkapu. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Kedysi bola považovaná za jednu z najväčších sexíc sveta. Pohľady pútala nielen odvážnymi výstrihmi, ale aj výrazným mejkapom. O to väčšie prekvapenie bolo, keď sa Pamela Anderson (56) pred pár dňami objavila v spoločnosti bez akéhokoľvek mejkapu. Teraz prezradila smutný dôvod!

Keď sa Pamela Anderson objavila na parížskom Fashion Weeku bez mejkapu, mnohí neverili vlastným očiam. Sexbomba 90. rokov si však za svoju odvahu vyslúžila pozitívne ohlasy - tvár bez líčidiel sa totiž na červenom koberci príliš nenosí. V prípade blondínky však nejde o výmysel, ktorým sa snaží na seba pútať pozornosť.

Pamela Anderson (56) v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Herečka priznala smutný dôvod, prečo na mejkap prakticky zanevrela. V rozhovore pre magazín Elle prezradila, že v roku 2019 zomrela jej mejkap artistka Alexis Vogel na rakovinu pŕs. „Bola najlepšia. A odvtedy, ako keby som cítila, že bez Alexis je pre mňa lepšie nenosit mejkap,“ priznala Anderson s tým, že je to zároveň oslobodzujúce, zábavné a trochu rebelské, pretože robí presný opak toho, čo robia ostatní.  

„Myslím, že keď starneme, všetci začneme vyzerať trochu srandovne. A pri pohľade do zrkadla sa tak trochu smejem sama sebe a hovorím: Wau, to ako fakt? Čo sa to so mnou deje? Je to taká cesta,“ dodala. Čo hovoríte na jej nenalíčenú tvár vy? 

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (5)
Pamela Anderson  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu