Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Hviezda Pobrežnej hliadky opäť pred kamerou: Už 16 rokov bojuje s vážnou chorobou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: National Broadcasting Company (NBC))

LOS ANGELES - Prehovoril o svojom náročnom boji. Americký herec Michael Newman (66) bojuje dlhé roky s Parkinsonovou chorobou, a preto sa úplne vytratil z očí verejnosti. Hviezda 90. rokov sa však objaví v pripravovanom dokumente, ktorý mapuje legendárny seriál Pobrežná hliadka, kde sa preslávil.

Michael Newman sa počas 90. rokov objavil v 150 epizódach legendárneho seriálu Pobrežná hliadka. Vďaka tomu sa z neho stala svetoznáma herecká hviezda, na ktorú si fanúšikovia spomenú aj dnes. Počas posledných rokov však o ňom nebolo príliš počuť a mnohí sa pýtali, čo s ním je.

Michael Newman (v strede)
Zobraziť galériu (2)
Michael Newman (v strede)  (Zdroj: National Broadcasting Company (NBC))

Odpoveď na túto otázku dostanú v pripravovanom dokumente Baywatch: The American Dream. V ňom totiž prezradil, že už 16 rokov bojuje s Parkinsonovou chorobou, ktorá mu znepríjemňuje život. O tejto chorobe sa dozvedel v roku 2006. „Všetko sa zmenilo. Veci, ktoré som chcel robiť s deťmi a vnukmi, všetky predstavy, ktoré som mal, boli zrazu preč," uviedol pre magazín People Newman.

Herec spočiatku v dokumente vystupovať nechcel. „Nechcel som, aby ma ľudia poznali ako tohto chlapa, čo má Parkinsona," povedal Newman. Okrem toho dodal, že ho presvedčil režisér dokumentu Matt Felker, s ktorým sa postupom času spriatelil. Spolu s ním sa v tomto počine objavia aj Pamela Anderson, David Hasselhoff či Jason Momoa.

Viac o téme: Michael Newman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu