Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Unikátna súťaž krásy: Súťažiace mali ZAKÁZANÝ MEJKAP... Víťazka očarí aj vás!

Unikátna súťaž krásy Zobraziť galériu (3)
Unikátna súťaž krásy

LONDÝN - Súťaže krásy sa v posledných rokoch neustále menia a oveľa väčší dôraz sa kladie na prirodzenú krásu. Dôkazom toho je aj regionálne kolo súťaže Miss Anglicko, v ktorom súťažiace nemohli použiť mejkap a ani lesk na pery. Víťazkou sa nakoniec stala zubná sestrička Natasha Beresford (26).

Počas minulého týždňa sa v Londýne konalo regionálne kolo súťaže Miss Anglicko, z ktorého víťazka postupovala do finále. Ľudia, ktorí čakali klasickú súťaž krásy, však zostali poriadne prekvapení. Súťažiace totiž nemohli používať mejkap a ani rúž, či lesk na pery. Išlo tak o svetový unikát.

Počas posledných rokov tejto súťaže stačilo dámam poslať svoje fotky bez úprav, filtrov a mejkapu. Tento rok sa však organizátori rozhodli posunúť prirodzenú krásu ešte viac do popredia a aj počas súťaže sa krásky predviedli nenalíčené. Víťazkou sa napokon stala 26-ročná zubná sestrička Natasha Beresford.

Natasha Beresford
Zobraziť galériu (3)
Natasha Beresford  (Zdroj: Profimedia)

Tá tak bude reprezentovať Londýn aj vo finále tejto súťaže, ktorá sa uskutoční do konca tohto roka. Šťastná Beresford mala z víťazstva samozrejme obrovskú radosť. „Z titulu Miss Londýna som nadšená. Všetky dievčatá, ktoré súťažili, sú nádherné a inšpirujúce, takže je to pre mňa česť. Dúfam, že tento titul inšpiruje mladé ženy a dievčatá a budú sa cítiť sebavedomo a krásne aj bez mejkapu," povedala víťazka podľa Daily Mail.

Viac o téme: Natasha Beresford
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu