Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sexbombu Pamelu Anderson prepadla doma POSADNUTÁ FANÚŠIČKA: Šialené, čo sa tam dialo!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (4)
Pamela Anderson (Zdroj: Profimedia)

MALIBU - To muselo byť hrozné! O Pamele Anderson (56) roky snívali mnohí muži. Popularita a záujem verejnosti však so sebou prinášajú aj isté nepríjemnosti. Svoje o tom vie aj slávna herečka, ktorá v najnovšom rozhovore porozprávala o desivom zážitku so stalkerkou.

Písal sa rok 2001, keď slávna Pamela Anderson zažila chvíle, ktoré ju mátajú dodnes. 27-ročná žena menom Christine Evelyn Roth, ktorá ako sa ukázalo bola ňou priam posadnutá, vnikla do herečkinho domu v Malibu a uložila sa do jej postele. Na sebe pri tom mala jedny z blondínkiných ikonických červených plaviek. 

Pamela vtedy spoločne s dvoma malými synmi prišla do svojej spálne a neverila vlastným očiam. „Bola tam žena, blondínka v mojich plavkách a rozprávala po francúzsky. Potom mi dala do rúk list a povedala, že sa ma chce dotknúť a že pod posteľou má kopec mojich vecí,” uviedla pre The Sun Anderson. Na spomínanom lístku bolo rukou napísané: „Nie som lesbička, ale snívam o tebe.”

Po chvíľke si táto pomätená žena začala prerezávať zápästia kúskom skla. A to bol moment, kedy Pamela rýchlo vzala svojich synov  utekala s nimi von. Po príchode polície bola Christine deportovaná späť do Francúzska a bolo jej nariadené, aby vyhľadala odbornú pomoc. 

Pamela Anderson
Zobraziť galériu (4)
Pamela Anderson  (Zdroj: NBC)

„Policajti sa ma vtedy spýtali, že či chcem svoje plavky späť. Povedala som im - Nie, ďakujem veľmi pekne. Nechajte jej ich,” vrátila sa v spomienkach Pamela. Tá bola prístupom mužov zákona zaskočená. Povedali jej totiž, že keďže ju prepadla žena, nebola až v takom nebezpečí. „Ich slová nedávali vôbec zmysel. Veď aj ženy sú predsa schopné vraždiť,” uzavrela sexbomba, ktorá odvtedy uchováva ďalšie kúsky svojich legendárnych červených plaviek v trezore.

Viac o téme: Pamela Anderson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu