Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúce konanie slávneho páru: Oznámili rozvod po 18 rokoch a potom...

LOS ANGELES - Viaceré zahraničné médiá včera zaplnili správy o tom, že Tori Spelling (50), ktorá sa preslávila účinkovaním v seriáli Beverly Hills 90210, a jej manžel Dean McDermott (56) sa rozvádzajú. S týmto oznamom prišiel samotný herečkin manžel.

„S veľkým zármutkom a veľmi ťažkým srdcom oznamujeme, že po 18 spoločných rokoch a 5 úžasných deťoch sme sa s Tori rozhodli, že sa naše cesty rozídu a každý z nás si pôjde svojou cestou,” znel úvod stanoviska, ktoré na sociálnej sieti Instagram zverejnil herečkin manžel. 

Tori a Dean majú spolu päť detí - Liam (16), Stella (15), Hattie (11), Finn (10) a Beau (6). McDermott má ešte 24-ročného syna Jacka z predošlého vzťahu.

„Naďalej budeme milujúci rodičia pre naše deti a budeme ich sprevádzať týmto náročným obdobím. Žiadame vás, aby ste rešpektovali naše súkromie a ďakujeme vám za podporu,” dodal.

Tori tieto správy nijako nekomentovala. Avšak Matt neskôr tento príspevok zo svojho Instagramu vymazal. Zdroj z okolia dvojice sa nazdáva, že správu o rozvode Matt zverejnil možno ako reakciu na hádku so svojou manželkou.  

„Podobne, ako ostatné páry, aj oni majú svoje lepšie a horšie chvíľky. Ale naďalej pokračujú spolu a budú na svojom vzťahu pracovať. Milujú jeden druhého a nerozchádzajú sa,” uviedol pre Us Weekly zdroj z ich okolia.

Viac o téme: Tori SpellingDean McDermott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu