Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávna modelka (25) prehovorila o závislosti na drogách: Život jej zachránila najlepšia kamarátka!

Lottie Moss Zobraziť galériu (2)
Lottie Moss (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Prehovorila o svojej temnej minulosti. Britská modelka Lottie Moss (25), ktorú okrem iného živí aj stránka pre dospelých OnlyFans, sa v najnovšom rozhovore vyjadrila k svojej drogovej minulosti. Prezradila tiež, čo bolo pre ňu najväčším dôvodom k tomu, aby vyhľadala odbornú pomoc.

Lottie sa preslávila ako mladšia sestra slávnej modelky Kate Moss. Ešte pred pár rokmi to vyzeralo tak, že sa vydá rovnakou cestou, avšak v súčasnosti sa venuje hlavne stránke pre dospelých s názvom OnlyFans.

Lottie Moss
Zobraziť galériu (2)
Lottie Moss  (Zdroj: profimedia.sk)

V roku 2020 verejne priznala, že bojuje so závislosťou na drogách, ktorá bola následkom depresii, s ktorými mala problém. V najnovšom rozhovore sa k tomuto obdobiu vrátila a ako prezradila, život jej zachránila najlepšia kamarátka.

„Keď sa pozriem na osobu, akou som v tom období bola, tak mi je to ľúto. Dostalo sa to do bodu, kedy mi moja najlepšia kamarátka povedala, že jej pohľad na mňa láme srdce a že potrebujem pomoc. Vďaka tomu som nastúpila na liečenie a to bolo presne to, čo som potrebovala," uviedla Moss pre The Sun.

So závislosťou na kokaíne jej pomohlo odborné zariadenie v Arizone, kam nastúpila počas februára minulého troka. Podľa jej slov bolo toto  rozhodnutie tým najlepším, čo mohla pre svoje mentálne zdravie urobiť. 

Viac o téme: Lottie Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu