Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Dcéra slávnej modelky zamilovaná až po uši: Romantická prechádzka plná horúcich bozkov!

Kate Moss s dcérou Lilou Grace Zobraziť galériu (4)
Kate Moss s dcérou Lilou Grace (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Vyzerá to naozaj vážne. Britská modelka Lila Moss (20), ktorá je jedinou dcérou slávnej Kate Moss (49), kráča úspešne v stopách svojej mamy. Preto sa čoraz viac stretáva so zvýšeným záujmom fotografov. Tí ju naposledy prichytili na romantickej prechádzke s jej partnerom Yonim Helbitzom (22), s ktorým si vymenila aj niekoľko bozkov.

Kate Moss sa okrem svojej úctyhodnej modelingovej kariéry preslávila aj poriadne divokou minulosťou. Z tej sa našťastie poučila a zrejme pred týmito nástrahami varuje aj svoju milovanú dcéru. Lila vyrástla v úspešnú ženu a rovnako, ako jej slávna matka, sa dala na modelig.

Lila Moss
Zobraziť galériu (4)
Lila Moss  (Zdroj: SITA)

Otcom Lily je redaktor Jefferson Hack, ktorý sa ale s Kate rozišiel krátko po narodení ich dcéry. Aj napriek tomu však zostali priateľmi a Hack sa dokonca zúčastnil svadby s jej exmanželom Jamiem Hinceom. Ich dobré vzťahy zrejme prispeli k tomu, že mladá modelka žne jeden úspech za druhým.

Okrem pracovného života sa jej však darí aj v tom súkromnom. Už viac ako rok tvorí pár s Yonim Helbitzom, po boku ktorého doslova žiari šťastím. Jej úspechy si však získavajú stále väčšiu pozornosť a tak sa jej nevyhýbajú ani fotografi. Tí naposledy zachytili zamilovanú dvojicu na romantickej prechádzke v Londýne, kde sa od seba doslova nevedeli odtrhnúť.

Lila Moss a Yoni Helbitz tvoria pekný pár.
Zobraziť galériu (4)
Lila Moss a Yoni Helbitz tvoria pekný pár.  (Zdroj: profimedia.sk)

Lila Moss a Yoni Helbitz tvoria pekný pár.
Zobraziť galériu (4)
Lila Moss a Yoni Helbitz tvoria pekný pár.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lila Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu