Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

PIKANTNÝ Halloween slávnej krásky: Chcela byť za nežnú, ale... Veď je NAHÁ!

Lottie Moss Zobraziť galériu (6)
Lottie Moss (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Hoci do Halloweena zostáva ešte viac ako týždeň, párty v tomto duchu sú už v plnom prúde. Jedna prominentná sa v týchto dňoch konala aj v Londýne . A ako býva zvykom, viac ako strašidelných masiek, bolo tých "erotických". Práve v takej sa objavila modelka Lottie Moss (25). Chcela byť za nežnú, ale... Veď bola nahá!

V našich končinách vnímame Halloween ako príležitosť obliecť sa do strašidelných kostýmov. Zahraničné hviezdy však tento sviatok využívajú najmä ako priestor odprezentovať svoje krivky v mimoriadne sexi outfitoch s "výhovorkou", že ide o masku. Výnimkou nie je ani modelka Lottie Moss, ktorá už tohtoročnú halloweensku párty má za sebou. 

Neprišla však prezlečená za bosorku či zombie. Chcela byť za nežnú krásku. Na chrbát si navliekla veľké, biele krídla... A v tomto bode jej kostým anjela skončil. Namiesto bielych šiat, bola prakticky nahá. Mala na sebe len sieťovaný overal, spod ktorého jej presvitalo celé jej telo. Jej najintímnejšie miesta prekrývali len telové nohavičky a prsia? Bradavky si prelepila nálepkami! 

PIKANTNÝ Halloween slávnej krásky:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Lottie Moss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu