Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezda Beverly Hills 90210 po oznámení ROZCHODU: Priatelia majú o ňu obrovský STRACH!

Tori Spelling Zobraziť galériu (4)
Tori Spelling (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Prechádza si veľmi náročným obdobím! Reč je o slávnej herečke menom Tori Spelling (50), ktorá spolu s Deanom McDermottom (56) a ich piatim ratolesťami pôsobili ako harmonická a šťastná rodinka. Nedávno sa však v médiách objavili správy o ich rozchode... A priatelia i fanúšikovia známej blondínky netaja svoje obavy.

Tori Spelling a Dean McDermott sú manželia dlhé roky a päť spoločných detí sú len dôkazom, ako veľmi sa milovali. Na svojich profiloch na sociálnych sieťach obaja zverejňovali fotografie dokonalej rodinnej idylky. Nedávno však kanadský herec mnohých šokoval. Oznámil totiž, že sa s matkou jeho detí rozišli. 

Tori Spelling a Dean McDermott
Zobraziť galériu (4)
Tori Spelling a Dean McDermott  (Zdroj: SITA)

Tori sa k rozpadu vzťahu nijako nevyjadruje. Čo je však horšie, prestala sa ozývať aj svojim priateľom. Nereaguje im na správy a telefonáty ignoruje. Nikto poriadne nevie, kde sa spolu s deťmi momentálne nachádza. Nečudo, že majú obavy. 

Podľa posledných medializovaných informácií prespávajú v lacnom moteli. Herečka verejnosti ako dôvod uviedla, že ich rodinný dom je plný škodlivej plesne. Pred pár dňami paparazzi nafotili Tori na nákupe. Vyzerala dosť zničene a čo u nej nebýva vôbec zvykom - bola nenalíčená. 

Tori Spelling
Zobraziť galériu (4)
Tori Spelling  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Tori SpellingDean McDermott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu