Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Hviezdy Beverly Hills 90210 znova pokope: Takto ich zmenili vrásky, plastiky a zákerná rakovina!

Kto by si nepamätal legendárny seriál Beverly Hills?
Kto by si nepamätal legendárny seriál Beverly Hills? (Zdroj: Profimedia)

HARTFORD - Fanúšikovia boli šťastím bez seba. Počas filmového festivalu 90s Con 2023 sa vedľa seba postavili hlavné hviezdy obľúbeného seriálu Beverly Hills 90210. Všetko to zdokumentovala na svojich sociálnych sieťach Jennie Garth (50), vedľa ktorej sa objavili napríklad Shannen Doherty (51) či Jason Priestley (53).

Počas 90. rokov patril seriál Beverly Hills 90210 medzi najpopulárnejšie televízne programy a po celom svete má dodnes množstvo fanúšikov. To sa ukázalo aj počas filmového festivalu 90s Con 2023.

Hlavnými hviezdami tejto trojdňovej akcie, ktorá trvala od minulého piatka do nedele, bola pätica hercov, ktorá si spolu zahrala práve v seriáli Beverly Hills 90210. Vedľa seba sa tak postavili Shannen Doherty, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering a Jennie Garth.

Práve posledná menovaná pridala viacero záberov z festivalu na svoj profil na sociálnej sieti Instagram. Podľa jej krátkeho popisu bola z tohto stretnutia nadšená rovnako, ako aj fanúšikovia. „Stretnúť všetkých týchto úžasných ľudí, ktorí prišli, bolo úžasné. Fanúšikovia, hviezdy, štáb. Ďakujem vám," napísala Garth.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu