Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hviezda zo seriálu Eufória len v BIKINÁCH: Plavky ako z 90. rokov, ale… TO TELO!

Sydney Sweeney bude hviezdiť v novom filme. Zobraziť galériu (8)
Sydney Sweeney bude hviezdiť v novom filme. (Zdroj: Profimedia)

SYDNEY - Sydney Sweeney (25) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v seriáli Eufória. No stránky médií po celom svete zaplnila až v roku 2019, kedy sa na verejnosť dostali jej úplne nahé fotky. Že disponuje dokonalými krivkami, sa teda vie už dlhšie. A čoskoro ich ukáže aj v novom filme. Paparazzi ju nafotili pri natáčaní scény na mori. Plavky mala ako z 90. rokov, ale... TO TELO!

Mladučká herečka Sydney Sweeney síce nepatrí medzi top hviezdy filmového plátna, no pred tromi rokmi o nej písal celý svet. Na verejnosť sa totiž dostali jej úplne nahé fotky. A možno práve tento mini škandálik jej pomohol k väčšej popularite. Aktuálne totiž natáča nový film v austrálskom Sydney. 

Hviezdiť v ňom bude po boku herca z nového Top Gunu Glena Powella a ukáže aj svoje krivky, o ktorých od osudného "úniku" snívajú muži po celom svete. Paparazzi dvojicu vyfotili pri natáčaní scény na mori. Blondínka mala na sebe plavky, ktoré nepatrili práve do sekcie sexi...

Vyzerali síce ako z retro obchodu, no Sydney by mohla mať cez seba prehodené aj vrece na zemiaky a vyzerala by skvelo. A v tomto kúsku aspoň vyniklo jej dokonalé telo. Muži tak opäť budú mať o čom snívať!

Hviezda zo seriálu Eufória
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Sydney Sweeney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu