Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi provokácia mladej herečky: V spoločnosti všetkým ukázala spodnú bielizeň!

Sydney Sweeney Zobraziť galériu (7)
Sydney Sweeney (Zdroj: profimedia.sk)

SYDNEY - Je si vedomá svojich predností! Sydney Sweeney je meno, o ktorom budeme ešte veľa počuť. 26-ročná herečka sa zviditeľnila vďaka účinkovaniu v seriáli Euforia, avšak na konte už má aj účinkovanie v ďalších počinoch. Jedným z nich je film s názvom Anyone But You, na ktorého propagáciu zvolila poriadne odvážny outfit.

Dej spomínanej romantickej komédie sa odohráva v ďalekej Austrálii. Presne tam sa v uplynulých dňoch konala aj slávnostná premiéra počinu za účasti tvorcov a hercov. Sydney Sweeney, ktorá stvárnila jednu z hlavných postáv sa postarala o to, aby ju jednoducho nik nezatienil. 

Pred prítomných bulvárnych fotografov predstúpila v úplne priesvitných šatách, ktoré jej rafinovaným spôsobom odhaľovali spodnú bielizeň. Blondínka má sexepílu na rozdávanie a môže sa pochváliť výstavnými krivkami. 

Sydney Sweeney
Zobraziť galériu (7)
Sydney Sweeney  (Zdroj: profimedia.sk)

Sydney Sweeney
Zobraziť galériu (7)
Sydney Sweeney  (Zdroj: profimedia.sk)

Zábery zo slávnostnej premiéry zverejnila herečka aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tam sa spustila celkom búrlivá výmena názorov týkajúca sa jej outfitu. „Si krásna a vyzeráš božsky!” znejú vybrané z komplimentov. Našli sa však aj jedinci, ktorí túto kreáciu skritizovali. „Vôbec sa mi to nepáči a nechápem tu potrebu ukazovať telo. Menej je niekedy viac,” myslia si kritici. Vy máte aký názor?

 

Viac o téme: Sydney Sweeney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu