Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

SMRŤ herca z Eufórie (†25) zasiahla mnohých: DOJEMNÝ ODKAZ od kolegyne, obrovský žiaľ údajnej frajerky!

Angus Cloud Zobraziť galériu (2)
Angus Cloud (Zdroj: SITA)

OAKLAND - Smrť talentovaného herca Angusa Clouda (†25) zasiahla celý herecký svet. S mladým umelcom sa emotívnym spôsobom rozlúčilo viacero jeho kolegov, medzi ktorými nechýbala napríklad herečka Zendaya (26). Najemotívnejšie však jeho stratu prežíva jeho údajná partnerka, ktorá zverejnila viacero spoločných záberov.

Od včerajšieho dňa fanúšikovia seriálu Eufória smútia nad vyhasnutým životom 25-ročného herca Angusa Clouda. Toho našla jeho matka bez známok života. Nezachránili ho už ani privolaní zdravotníci.

Okrem fanúšikov sa s umelcom lúčia aj jeho kolegovia zo spomínaného počinu. Jednou z nich je predstaviteľka jednej z hlavných postáv - Zendaya, ktorá vyjadrila ľútosť nad jeho smrťou prostredníctvom sociálnej siete Instagram. 

„Žiadne slová nestačia na opísanie krásy, akou Angus bol. Som vďačná, že som ho mohla poznať, volať ho bratom a vidieť jeho milé oči a široký úsmev. Bol úžasný v tom, že dokázal rozžiariť každé miesto. Presne tak si ho chcem pamätať. Moje srdce je s jeho matkou a rodinou," napísala Zendaya.

Počas posledného roka sa špekulovalo o tom, že Angus tvorí pár s herečkou Sydney Martin. Aj keď sa hovorilo, že sa často rozchádzali a následne si dávali ďalšie šance, podľa jej reakcie to vyzerá tak, že s Cloudom boli v poslednom čase spolu.

Na Instagrame totiž zverejnila viacero odkazov, v ktorých hovorí, že smrť známeho herca jej zlomila srdce. Okrem toho pridala niekoľko záberov, ako si užívajú spoločné chvíle a uviedla, že na neho nikdy nezabudne.

Sydney Martin
Zobraziť galériu (2)
Sydney Martin  (Zdroj: Instagram S.M.)

Viac o téme: Angus Cloud
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu