Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

NOVÁ MILENKA slávneho herca? Aha, načapali ho s najkrajšou ženou Izraela!

Glen Powell má novú lásku. Zobraziť galériu (3)
Glen Powell má novú lásku. (Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - Zbalil nádhernú kočku! Jedným z filmov, ktoré si momentálne môžete pozrieť v našich kinách je romantická komédia s názvom Miluje ma, nemiluje ma. Jednu z ústredných postáv v ňom stvárnil charizmatický herec Glen Powell (35), v živote ktorého je zdá sa nová žena.

V apríli minulého roka vyšlo najavo, že hercovi Glenovi Powellovi stroskotal 3-ročný vzťah s krásnou modelkou Gigi Paris. Herec v tom čase nakrúcal spomínaný počin Miluje ma, nemiluje ma a v súvislosti s tým sa dokonca hovorilo, že za rozchodom je vraj jeho mladá kolegyňa Sydney Sweeney. 

Tieto dohady boli napokon vyvrátené. Sydney je totiž zasnúbená a medzi dvojicou údajne fungovala chémia len pred kamerami. 

  

Podľa najnovších informácií je v živote známeho herca nová žena. Je ňou Miss Izraela - Noa Kochba. Dvojicu spolu nafotili paparazzi v nočných uliciach Los Angeles. Zabávali sa so skupinou priateľov, preč z klubu však odchádzali spoločným autom. Či sa v šoubiznise rodí nový vzťah však ukáže až čas. Hodili by sa k sebe, však?    

NOVÁ MILENKA slávneho herca?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Glen Powell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu