Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

HOROROVÝ LET manželky slávneho herca: Opísala DRÁMU na palube!

Camila Alves a Matthew McConaughey Zobraziť galériu (9)
Camila Alves a Matthew McConaughey (Zdroj: SITA)

VIRGINIA - Manželka známeho herca Matthewa McConaugheyho (53) - Camila Alves (41) zažila poriadnu drámu. Počas letu, ktorého súčasťou bola aj ona, totiž lietadlo kvôli turbulenciám padalo viac ako 1200 metrov voľným pádom a nakoniec muselo núdzovo pristáť. Alves celú situáciu opísala na sociálnych sieťach a pridala aj krátke video, ako to v lietadle vyzeralo.

Známa brazílska modelka a návrhárka prežila na palube poriadnu drámu po tom, čo sa lietadlo dostalo do silných turbulencii. To spôsobilo, že lietadlo začalo padať voľným pádom viac ako 1200 metrov.

Camila Aves
Zobraziť galériu (9)
Camila Aves  (Zdroj: SITA)

Nakoniec boli piloti nútení núdzovo pristáť v meste Washington v štáte Virginia. S celou situáciou sa Alves podelila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde k popisu tejto drámy pridala aj video priamo z lietadla.

„Počas letu sme padali približne 1200 metrov, 7 ľudí skončilo v nemocnici, všetko tam lietalo vzduchom. Nič iné, ako tieto zábery, zdieľať nebudem, pretože budem rešpektovať súkromie ostatných cestujúcich. Na palube bol obrovský chaos a turbulencie neprestávali. Ďakujem Bohu, že sú všetci v poriadku a v bezpečí. Všetci na letisku vo Washingtone, kam sme nakoniec pristáli a strávili noc, boli veľmi milí " opísala svoj hrozný zážitok Alves.

Viac o téme: Matthew McConaugheyCamila Alves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu