Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávny herec prežil LET HRÔZY: Opísal desivé detaily, bál sa smrti!

Matthew McConaughey Zobraziť galériu (10)
Matthew McConaughey (Zdroj: SITA)

WASHINGTON - Prežil poriadnu drámu. Známy herec Matthew McConaughey (53) bol na palube lietadla smerujúceho do Nemecka, ktoré však kvôli silným turbulenciám muselo núdzovo pristáť. Zranilo sa vtedy 7 ľudí a umelec v najnovšom rozhovore opísal, ako tieto chvíle hrôzy prežíval.

Matthew McConaughey sa počas nedávneho letu z Texasu do Nemecka musel cítiť ako v nejakom akčnom filme. Hororová cesta lietadlom však bola reálna a žiaľ, zranilo sa pri nej 7 ľudí. Dôvodom boli silné turbulencie.  

Tie spôsobili to, že lietadlo padalo voľným pádom približne 1 200 metrov. Celú situáciu opísal známy herec v podcaste Let's Talk Off Camera, kde priblížil, ako sa počas toho hrozného okamihu cítil.

„Neveril som tomu, čo sa deje. Bola tam nulová gravitácia. Moje červené víno, pohár a taniere, v ktorých bolo moje jedlo, sa vznášali vo vzduchu. Netrvalo to dlho, možno 4 sekundy. Následne začalo všetko padať," povedal herec.

V lietadle s ním bola aj jeho manželka Camila. „Jediné, čo ma držalo dole, bol servírovací stolík. Nemal som zapnuté pásy, pretože nás nikto nevaroval. Hneď, ako sa to stalo, som sa natiahol ku Camile a uistil som sa, či je zapnutá. Držali sme sa za ruky a hovorili si, či je toto náš koniec. Bolo divné vidieť reakcie ľudí. Niektorí boli ticho ako duchovia, niektorí sa začali smiať, ale nie tak, ako keď je niečo vtipné, ale bolo to spôsobené šokom," doplnil McConaughey.

Camila Alves,  Matthew McConaughey
Zobraziť galériu (10)
Camila Alves, Matthew McConaughey  (Zdroj: SITA)

„Našťastie som cestoval aj s priateľom, ktorý je pilot. A on bol úplne kľudný. Pýtal som sa ho, či to môže lietadlo vydržať a on povedal, že áno. To ma upokojilo. Letušky však také pokojné neboli. Keď vidíte, že ani oni nie sú veľmi pokojné, tak viete že je zle," uzavrel umelec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu