Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce priznanie slávneho herca: V 18-tich ho sexuálne zneužil neznámy muž!

Matthew McConaughey Zobraziť galériu (9)
Matthew McConaughey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Nič neskrýva! Ako sme vás už na topkách informovali, Matthew McConaughey pri príležitosti svojich 50. narodenín vydal knihu s názvom Greenlights. Vo svojich memoároch však nehovorí len o príjemných momentoch svojho života. Slávny herec sa totiž so svetom podelil aj o pomerne šokujúce tajomstvo z mladosti.

Matthew McConaughey je úspešným a charizmatickým hercom, ktorý bol v roku 2005 magazínom People vyhlásený za najsexi muža sveta. Okrem skvelej kariéry sa môže pochváliť priam dokonalou rodinkou. S atraktívnou modelkou Camilou Alves sú manželia osem rokov a majú spolu tri rozkošné ratolesti. 

Bola to práve krásna Camila, ktorá svojmu slávnemu manželovi navrhla, aby vydal svoje zápisky a spomienky v knižnej podobe. Matthew bez okolkov hovorí o búrlivom vzťahu svojich rodičov, prezradil tiež to, že jeho otec zomrel počas orgazmu.

Slávny herec v knihe neobišiel ani svoj sexuálny život. O poctivosť prišiel ako 15-ročný za zvláštnych okolností - vydierali ho. „Bol som si istý, že za to zhorím v pekle, keďže išlo o predmanželský sex,” píše vo svojej knihe hollywoodsky fešák, ktorého rodičia vychovávali v silnej kresťanskej viere. 

Matthew si však ako 18-ročný istým peklom prešiel. „Bol som zneužitý istým mužom. Stalo sa to v jeho dodávke, kde ma omráčil a bol som v bezvedomí,” šokuje slávny herec, ktorý o tejto traumatickej skúsenosti prehovoril verejne prvýkrat. 

Matthew McConaughey so svojou krásnou manželkou Camilou.
Zobraziť galériu (9)
Matthew McConaughey so svojou krásnou manželkou Camilou.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Matthew McConaughey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu