Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slávny herec ukázal rodinku: Syn je KÓPIOU svojho otca a dcéra? Tá je celá mama!

Matthew McConaughey má krásnu rodinku. Zobraziť galériu (6)
Matthew McConaughey má krásnu rodinku. (Zdroj: telkac, SITA)

PARÍŽ - Herca Matthewa McConaugheyho (53) netreba nikomu predstavovať. Na svojom konte má nespočetné množstvo filmov, ktoré poznajú aj Slováci. V súkromí je však vzorným otcom a manželom. Aktuálne sa jeho rodinka objavila na parížskom fashion weeku. A zatiaľ čo syn je kópiou svojho otca, dcéra je celá mama. Veď pozrite sami!

Nie je to tak dávno, čo sme na Topkách informovali o hororovom lete manželky Matthewa McConaugheyho. Lietadlo, v ktorom sa viezla aj Camila Alves, sa dostalo do silných turbulencií a začalo padať voľným pádom viac ako 1200 metrov. No napriek traumatickému zážitku na leteckú dopravu zjavne nezanevrela. 

V týchto dňoch sa totiž objavila na Fashion weeku v Paríži a spolu s ňou aj jej dve deti, ktoré má so spomínaným hercom. A pri pohľade na nich bolo evidentné, ktorý po kom zdedil gény. Veď zatiaľ čo syn Levi má kučeravé vlasy a črty podobné slávnemu otcovi, dcéra Vida je zas na prvý pohľad celá mama. Obaja však zdedili dobrý pigment po svojej brazílskych predkoch. 

A Matthewova manželka Camila? Tá vyzerala božsky ako vždy. Svoje sexi ženské krivky nahodila do elegantného svetlého kostýmu, ktorý doplnila sexi crop topom... A šmrnc celému outfitu dodala hadími lodičkami a kovbojským klobúkom. Krásnu rodinku má ten McConaughey, čo poviete?

Slávny herec ukázal rodinku:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Matthew McConaughey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu