Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Matka Aarona Cartera (†34) urobila šokujúce rozhodnutie: Zverejnila FOTO z miesta, kde jej syn zomrel!

Aaron Carter Zobraziť galériu (3)
Aaron Carter (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - S jeho smrťou sa stále nezmierila. Matka amerického speváka Aarona Cartera (†34) - Jane sa už dlhšiu dobu snaží dokázať, že smrť jej syna nebola náhoda. Preto sa rozhodla, že zverejní fotky z kúpeľne, kde hudobník zomrel. Týmto krokom chce prinútiť vyšetrovateľov, aby tento prípad znova prešetrili.

5. marca to budú presne 4 mesiace, odkedy našli bezvládne telo Aarona Cartera v kúpeľni jeho domu v Los Angeles. Aj keď sa do dnešného dňa stále nezistilo, čo presne stálo za jeho smrťou, vyšetrovatelia od začiatku tvrdili, že zomrel bez cudzieho zavinenia.

To sa však nepozdáva jeho matke Jane, ktorá si myslí, že smrť jeho syna nebola nešťastná náhoda. Podľa jej názoru bol Carter obeťou zločinu a kvôli tomu, aby svoje tvrdenia dokázala, urobila šokujúce rozhodnutie. Celému svetu ukázala miesto, kde hudobník zomrel.

Fotky poskytla magazínu TMZ, ktorý ich včera zverejnil. Jane tvrdí, že má plnú podporu Carterovej rodiny a toto je spôsob, ktorým chce prípadu prinavrátiť pozornosť. Ďalej tvrdí, že fotografie neboli nasnímané vyšetrovateľmi, čím naznačuje, že sa na miesto dostali ľudia ešte predtým, než polícia vyšetrila, čo sa stalo.

Matka Aarona Cartera (†34)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AC)

„Policajti chcú, aby z toho bol jednoduchý prípad. Keďže bol môj syn duševne chorý a bral lieky, tak nemali chuť a ani čas tento prípad riešiť," povedala Jane, ktorá tvrdí, že by sa našlo viacero ľudí, ktorí chceli Carterovi ublížiť.

Viac o téme: Aaron Carter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu