Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy DJ prežíva obrovský žiaľ: Jeho syn (†18) prehral boj s rakovinou... Srdcervúci odkaz do neba!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay)

LONDÝN - Prežíva obrovský smútok. Britský DJ Graeme Park (59) na svojich sociálnych sieťach v týchto dňoch informoval o smrti svojho len 18-ročného syna Olivera. Ten bojoval približne rok so zákernou rakovinou a svoj boj bohužiaľ prehral.

Graeme Park patrí na britských ostrovoch medzi prvých hudobníkov, ktorí začínali s hudobným štýlom house a vďaka tomu je tento DJ veľmi známy. Momentálne však nemá dôvod na úsmev a prežíva zrejme najťažšie chvíle svojho života.

Graeme Park
Zobraziť galériu (2)
Graeme Park  (Zdroj: Profimedia)

Jeho syn Oliver totiž prehral boj s rakovinou. Graeme zverejnil na sociálnej sieti Instagram krátky odkaz, ktorý bol zrejme písaný celou jeho rodinou, teda aj manželkou Jenny a Oliverovou dvojičkou - bratom Benom.

„Dnes boli naše srdcia navždy zlomené. Po ročnom boji s rakovinou je po všetkom. Bol si úžasný a silný chlapec. Bol si jedinečný, milujúci a mal si úžasnú dušu. Nikdy nepochopím, prečo si od nás odišiel tak skoro. Tomuto svetu si mohol dať ešte veľa lásky. Nikdy si nebol smutný, nahnevaný a nikdy si sa nesťažoval. Až do posledných chvíľ si bol bojovník a bojoval si naplno," napísal zronený hudobník.

„Po zvyšok našich životov nám budeš chýbať. Sila a láska, ktorú sme vďaka tebe my a tvoj brat cítili, nás budú poháňať a dajú nám silu pokračovať. Hlavne, keď budeme prežívať náročné chvíle. Máme ťa veľmi radi a aj keď tu nie si, tvoj milujúci a silný charakter tu s nami bude navždy. Máme ťa radi a ďakujeme ti, že si strávil 18 rokov tvojho života s nami," doplnil Oliverov otec.

Viac o téme: Graeme Park
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu