Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

SMRŤ hviezdy Survivor: Prehral boj s rakovinou!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

SHREVEPORT - Podľahol zákernej chorobe. Dvojnásobný účastník svetoznámej šou Survivor - Keith Nale zomrel vo veku 62 rokov v jeho dome. V posledných týždňoch svojho života bojoval so zákernou rakovinou, ktorej podľahol v utorok. Jeho smrť potvrdila smútiaca rodina.

Fanúšikovia obľúbenej šou Survivor sa v utorok dozvedeli veľmi smutnú správu. Vo veku 62 rokov totiž zomrel účastník až dvoch sérii tohto programu Keith Nale. Ten v posledných rokoch bojoval s rakovinou, ktorej bohužiaľ podľahol.

Keith Nale
Zobraziť galériu (2)
Keith Nale  (Zdroj: Profimedia)

Jeho smrť pre magazín Entertainment Tonight potvrdila rodina. „Zomrel v utorok ráno. Posledné mesiace bojoval s rakovinou, o ktorej sme sa dozvedeli v januári," povedal jeho syn Wes. „Jeho život vyhasol príliš skoro. Stalo sa to veľmi rýchlo. Rakovina ho doslova pohltila. Zomrel vo svojom dome v Shreveporte," doplnil jeho brat Kevin.

S Naleom sa prostredníctvom sociálnej siete Twitter rozlúčila aj Kelley Wentworth, ktorá s ním bola v spomínanej šou. „Keith bol muž s čistým srdcom. Dokázal vniesť humor do situácii, kde to bolo najviac treba. Som vďačná, že som mala možnosť Keitha spoznať a zdieľať spoločné chvíle na plážach v Nikarague a Kambodži. Moje srdce je s celou jeho rodinou," napísala na svojom profile.

 

Viac o téme: Keith Nale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu