Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna modelka (†22) náhle zomrela: Šokujúce detaily jej smrti!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

MOSKVA - Ruská polícia začala vyšetrovať smrť známej modelky menom Anna Kolyada (†22). Tá zomrela po tom, ako 10 dní zvádzala boj o život v nemocnici. Príčinou jej úmrtia majú byť podľa vyšetrovateľov kvapky na imunitu, ktoré sa vyrábajú z placenty.

Anna Kolyada mala pred sebou celý život. Okrem úspešne rozbehnutej kariéry modelky sa venovala aj štúdiu na lekárskej univerzite. Bola už v piatom ročníku a takisto sa venovala zdravému životnému štýlu.

Momentálne si mala užívať pobyt v Dubaji. Cestou na letisko jej však náhle prišlo zle a musela byť odvezená do nemocnice. Tam bola hospitalizovaná 10 dní, po ktorých svoj boj o život prehrala. Kolyada mala podľa medializovaných informácií nahromadenú vodu v pľúcach, utrpela septický šok, otravu krvi a zlyhávalo jej srdce.

Anna Kolyada
Zobraziť galériu (2)
Anna Kolyada  (Zdroj: Profimedia)

Správu o jej smrti podľa denníku Daily Mail potvrdili zdroje v Rusku. Ruský vyšetrovací výbor ďalej povedal, že sa už začalo vyšetrovanie jej smrti. Oficiálna príčina zatiaľ nebola stanovená. Podľa prvotných informácii to ale vyzerá tak, že jej mladý život vyhasol kvôli kvapkám na zlepšenie imunity.

Tie si mala objednať z online lekárne a dávkovanie zrejme neprebrala so svojím lekárom. Produkt užíval aj jej kamarát, u ktorého sa objavili podobné príznaky. Momentálne je však mimo ohrozenia života.

Podľa spomínaného Daily Mail tento liek pochádza z Japonska a na jeho výrobu sa využíva placenta, ktorá sa odoberie ženám po bezpečnom pôrode, počas ktorého nenastali žiadne komplikácie.

Viac o téme: Anna Kolyada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu