Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Prsia slávnej sexice sú GIGANTICKÉ: Šokujúce FOTO v bikinách!

Katie Price Zobraziť galériu (6)
Katie Price (Zdroj: profimedia.sk)

THAJSKO - Za tou sa musí otáčať každý! Niekdajšia glamour modelka a účastníčka viacerých reality šou - Katie Price (44) sa rozhodla, že bude mať najväčšie prsia vo Veľkej Británii. Pod nôž si kvôli tomu nedávno ľahla už po 16-krát. Aktuálne si užíva dovolenku v Thajsku, kde svoje obrovské silikóny hrdo pretŕča v bikinách.

Katie Price rozhodne vie, ako šokovať! Nepatrí totiž k jedincom, ktorí vyznávajú prirodzenosť a minimalizmus. Skôr naopak. Blízka jej je výstrednosť, gýč a keby prišla reč na plastické operácie, táto žena by o nich mohla hovoriť hodiny. 

Aktuálne sa nachádza v Thajsku, kde s najväčšou pravdepodobnosťou popri oddychu vytvára šteklivý obsah na platformu Only Fans. Práve tá pre ňu momentálne predstavuje zdroj obživy. Zaujímavé je, že oficiálne je táto sexica v bankrote a jej dlhy sa podľa medializovaných informácií vyšplhali do výšky 3,2 milióna libier. 

V Thajsku sa Katie nevyhla pozornosti paparazzov. Nečudo, jej obrovské vnady totiž nemožno prehliadnúť. Či však prsia takýchto gigantických rozmerov sú sexi, je však otázne...

Katie Price
Zobraziť galériu (6)
Katie Price  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu