Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kráľovná plastík ukázala najnovšie vylepšenie: Fanúšikom predviedla obrie pery!

Katie Price Zobraziť galériu (3)
Katie Price (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Slávna britská hviezda reality šou a sociálnych sietí Katie Price (45) na seba v posledných rokoch upozorňuje stále extrémnejšími plastickými operáciami. Jednou takou sa pochválila aj v nedávnom príspevku na sociálnej sieti Instagram, kde ukázala svoje nové obrovské pery.

Katie Price sa zviditeľnila ako modelka a hviezda reality šou. Momentálne ju na jej profile na sociálnej sieti Instagram sleduje viac ako 2,5 milióna ľudí, ktorých v poslednej dobe pravidelne šokuje úpravami zovňajška. Tie sú stále extrémnejšie. 

Najnovšou sa nedávno pochválila aj na spomínanom Instagrame, kde ukázala ďalšie dielo plastických chirurgov. Price totiž predviedla svoje nové obrie pery, ktoré podľa popisu doslova miluje. Na záberoch však vyzerá poriadne zmenená a jej ústa zdobia viaceré rany.

„Všetci pravdepodobne rozmýšľate nad tým, prečo moje pery vyzerajú takto. Tak je to preto, lebo som chcela mať extra, extra, extra veľké pery! Kvôli tomu mám veľa zjazveného tkaniva. Ale milujem to a milujem svoje pery! Vďaka nim sa cítim úžasne," uviedla Price.

Katie Price
Zobraziť galériu (3)
Katie Price  (Zdroj: Instagram KP)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu