Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slávna sexbomba išla zase pod nôž: DESIVÉ FOTO Och! Kedy s tým už prestane?

Katie Price Zobraziť galériu (5)
Katie Price (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Stále nemá dosť! Vyzerá to tak, že niekdajšia sexbomba Katie Price (45) v posledných rokoch púta pozornosť najmä škandálmi a početnými plastickými operáciami. Majiteľka obrovských silikónov sa dala opäť raz upraviť aj pred pár dňami... A v uliciach ju nemožno prehliadnuť.

Ako informujú viaceré zahraničné médiá, Katie Price podstúpila ďalšiu plastickú operáciu nosa, upraviť si opäť raz dala aj pery a rovno mala absolvovať tiež liposukciu brucha. Skrášliť sa tentokrát nechala na prestížnej klinike v Bruseli. 

Slávnu tmavovlásku v uplynulých dňoch nafotili na benzínovej pumpe bulvárni fotografi. A treba dodať, že Katie nešlo prehliadnuť. A to nielen pre to, že mala výstrednú obuv, ale aj vďaka tomu, že pozornosť pútala jej zafačovaná tvár. 

Slávna sexbomba išla zase
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Tmavovláskina mama Amy, ktorá je v Británii tiež dosť známa, sa netají tým, že pre dcérino konanie nemá pochopenie. „Nenávidím to a ona to veľmi dobre vie,” uviedla v rozhovore s Vanessou Feltz v jej TalkTV show pred pár dňami. Zároveň je presvedčená, že Katie tak koná, lebo je to spôsob, akým sa vyrovnáva so smútkom, či pocitmi, keď sa necíti dobre. 

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu