Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Známa sexbomba po 16 plastike pŕs: Mala ĎALŠÍ ZÁKROK, lekár dvíha varovný prst!

Katie Price Zobraziť galériu (8)
Katie Price (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Stále nemá dosť! Katie Price (44), ktorá je dobre známa nielen v rodnej Británii, ale aj za jej hranicami, vie ako šokovať. Jej telo i tvár prešli mnohými úpravami a jednu absolvovala aj v uplynulých dňoch. Vybraní odborníci však pred týmto zákrokom verejnosť varujú.

Katie Price svojho času predvádzala svoj sexepíl ako glamour modelka. Do povedomia verejnosti sa dostala aj vzťahom so známy spevákom menom Peter Andre, s ktorým má syna a dcéru. Účinkovala vo viacerých reality šou a v posledných rokoch púta pozornosť najmä škandálmi a tým, že keď je reč o plastických operáciách a rôznych zákrokoch, tak stále nemá dosť!

Aj v uplynulých dňoch zašla na kliniku krásy, kde si dala upraviť svoje pery. Fotkami sa pochválila na sociálnej sieti Instagram. Ako Katie prezradila, zvolila zákrok, kedy sú ústa upravené tak, aby tvarom pripomínali motýľa. 

Odborník pre Daily Mail uviedol, že ide o pomerne nebezpečný trend. Výsledok zákroku je podľa jeho slov nepredvídateľný, hrozí riziko infekcie a dokonca nezvratného poškodenia. Doktor Mohamed Hamed si je dobre vedomý, že sexbomba má na Instagrame viac ako 2,6 milióna follwerov a preto sa ich rozhodol varovať. Podľa jeho slov renomovaný odborník by takúto procedúru neponúkal. 

Katie Price
Zobraziť galériu (8)
Katie Price  (Zdroj: Instagram)

Katie Price
Zobraziť galériu (8)
Katie Price  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Katie Price
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu